Hoi, mijn naam is Linda!

Hoi, mijn naam is Linda!

940 788 Linda Leijsten

Mijn naam is Linda Leijsten en samen met mijn vriend Remy en poezenkindjes Noodles en Fudge wonen wij in Meterik. We houden enorm van een frisse neus halen in de natuur, en zoeken dan ook met regelmaat het bos op om in beweging te zijn. Ook houden we van een hapje culinair eten en op z’n tijd een weekendje weg. 😊

Wat doe je dan precies?

Ik help mensen bij spanning en stress, zodat zij inzicht krijgen waar hun stress vandaan komt en met de juiste tools weten wat ze kunnen doen om de stress voor te zijn en te reduceren. Dit doe ik door één op één consulten of via trainingen op de werkvloer.

Ik heb de fantastische combinatie weten te vinden in gemeenteland waar ik op dit moment 3 dagen in de week werk in het Klant Contact Centrum en aan de receptie. De andere 2 dagen ben ik in de weer met trainingen geven, nieuwe programma’s ontwikkelen om te ont-stressen, post schrijven, of één op één consulten.

Mijn eerste boek wat ik kocht van mijn spaargeld

Zover ik kan heugen ben ik nieuwsgierig geweest in hoe het leven in elkaar zit. Waarom doen wij mensen zoals we doen? Ik weet nog dat ik na school de herhaling keek van Dr. Phil McGraw. Jeetje, wat kon die man wijze en pakkende dingen zeggen. Ik begon steeds beter te begrijpen waar reacties of handelingen van mensen vandaan kwamen.

Het eerste boek wat ik kocht van mijn spaargeld was dan ook Leef voor jezelf van Dr. Phil.  De  persoonlijke ontwikkeling en (werk)ervaringen in mijn daaropvolgende jaren, brengen me uiteindelijk tot het punt waar ik vandaag sta.

Benieuwd hoe die jaren verlopen zijn en welke ontdekkingen ik deed? Lees dan het verhaal achter Linda op mijn website:
Over Linda Leijsten – Linda Leijsten

Met bewuste groet,

Linda