Training

Werkgevers opgelet! Heb jij signalen gekregen, of merk jij op dat jouw medewerkers niet lekker in hun vel zitten? Dat ze op hun tenen lopen en het gevoel hebben dat hun (werk)bord te vol is. Of dat ze snel geïrriteerd zijn of vaker ziek melden? Signalen om actie te ondernemen, voordat het echt te laat is.

Vreemd is het niet dat we met momenten uit balans raken. De grote vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, verloop van medewerkers, deadlines die behaald moeten worden en presentaties die moeten worden voorbereid. Situaties die behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Belangrijk dus om je medewerkers de kennis en tools aan te bieden zodat ze meer veerkracht ontwikkelen.

  • Waarom ervaren we stress en waar komt het vandaan?
  • Welke methodes kun je inzetten om tot rust te komen?
  • Hoe kun je jezelf trainen om meer veerkracht te ontwikkelen?

Tijdens mijn training(en) leren medewerkers bewuster te worden van stress zodat ze op tijd deze stress kunnen reduceren. Zij krijgen kennis en tools aangereikt welke ze direct kunnen inzetten en daardoor steviger in hun schoenen staan. Zowel op het werk als privé.

De gebruikte kennis en methodieken komen o.a. uit de neurowetenschap, lichaamsgerichte psychotherapie en ademwerk. Met mijn jaren lange ervaring als stressdeskundige en het begeleiden van individuele consulten, geeft dit een optimaal resultaat.

Bedrijven waar er bewuster wordt omgegaan met (werk)stress n.a.v. mijn trainingen

Reviews

“Een training waar ik veel van opgestoken heb. Aanrader!”

Anne

“Duidelijke, herkenbare en bruikbare uitleg.”

Harry

“Ontzettend fijne, prettige en rustige uitstraling. Heel erg bedankt!”

Monique

“Fijne training die iedereen zou moeten volgen.”

Sander

“Mooie combinatie theorie-praktijk. Geeft inzicht.”

Marlie